opc_loader

Logitech MK295 - Combo wit

Artikelnr: 21038168
59,98
Artikelnummers
EAN:
5099206092594
SKU:
920-009824
Kenmerken
Beschrijving
  • Draadloos 2,4 GHz
  • QWERTY toetsenbord
  • Optische muis, 3 knoppen, tweehandig

MK295 Silent Wireless Combo
Werk in stilte met 90% minder klik- en typegeluid.

MINDER GELUID, MEER FOCUS
Blijf gefocust op uw werk en zorg dat u niet wordt afgeleid. Maak kennis met Logitech MK295 Silent Wireless Combo met SilentTouch - een exclusieve Logitech-technologie die meer dan 90% toetsenbord- en muisgeluid elimineert. Het is hetzelfde klik- en typgevoel van 's werelds bestverkochte combo zonder storende klik- en typgeluiden.

WERK MET MINDER AFLEIDINGEN
Onze innovatieve SilentTouch-technologie verwijdert meer dan 90% van de storende geluiden voor jou en de mensen om je heen, terwijl je het vertrouwde typ- en klikgevoel van 's werelds bestverkochte combo behoudt

VOLLEDIG COMFORT
Het toetsenbord van volledige grootte biedt alles wat u nodig heeft in een elegant en efficiënt ontwerp. 8 handige sneltoetsen plus het volledige numerieke toetsenblok vereenvoudigen gegevensinvoer en navigatie.

COMFORTABELE EN COMPACTE MUIS
Voorgevormde en draagbare vorm. Soepel, nauwkeurig klikken en wijzen op de meeste oppervlakken. Om nog maar te zwijgen van de indrukwekkende stilte die mogelijk wordt gemaakt door SilentTouch.

LAGVRIJ DRAADLOOS
Vergeet uitval en vertraging dankzij een sterke, betrouwbare 2,4 GHz draadloze verbinding met een bereik van 10 m. Maak uw bureau vrij met een USB-ontvanger - zo klein dat hij op uw computer kan blijven zitten.

LANGDURIGE BATTERIJ
Een batterijlevensduur van 36 maanden voor het toetsenbord en 18 maanden voor de muis - samen met aan / uit-schakelaars - betekent dat u maandenlang kunt genieten van het vervangen van batterijen.

DUURZAAM EN BETROUWBAAR
Het morsbestendige ontwerp, de duurzame toetsen en de stevige kantelpoten met verstelbare hoogte voegen een extra laag nut en comfort toe.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Logitech MK295 - Combo wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Logitech MK295 - Combo wit


Laatst bekeken items