opc_loader

Neem een kijkje in onze winkel!
PCD computers is specialist in verkoop en reparatie van laptops en computers.
Kom vooral langs in onze winkel op de Stationsstraat 87 in Waalwijk.


 

 

Refurbished

Wat is Refurbished?

Refurbished betekent in het Engels 'Gereviseerd'. In de IT- en computerwereld een bekende term die al langer wordt gebruikt voor producten die ná gebruik worden gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en opnieuw worden aangeboden voor hergebruik. Tegenwoordig gebruikt men véél meer electronica zoals smartphones, tablets en laptops.

Waar komen refurbished producten vandaan?

Wereldwijd zijn er jaarlijks vele miljoenen verschillende smartphones, tablets en laptops, welke worden gefabriceerd en gekocht door verschillende gebruikers zoals consumenten en bedrijven. Onze leveranciers zijn gespecialiseerd in het opkopen en/of 'refurbishen' (reviseren) van deze tweedehands goederen, restvoorraden, retourgoederen en zakelijk afschreven goederen van bedrijven en consumenten. Deze producten worden vervolgens door ons en/of onze partners gecontroleerd op defecten, uiterlijk en kwaliteit, binnen de hoge kwaliteitsnorm die wij hieraan stellen.

Op onze website vindt u een deel van ons assortiment, via de winkel zijn meer artikelen verkrijgbaar.  Mocht u specifieke specificaties zoeken, doe vooral navraag in de winkel.

Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 5 (van de 5 artikelen). Resultaat:1