opc_loader

Logitech Lift - Optisch - Rechtshandig - Draadloos

Artikelnr: 21187306
79,98
Artikelnummers
EAN:
5099206099784
SKU:
910-006473
Kenmerken
Beschrijving
  • Draadloos 2,4 GHz en Bluetooth
  • 4 knoppen
  • Geschikt voor: Windows en Mac
  • 4000 dpi
  • Rechtshandig

Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse

Wordt je moedeloos van het kantoorleven? Verbeter de situatie met de Lift Vertical Ergonomic Mouse - een comfortabele en intuïtieve draadloze muis met stille muisklikken, speciaal ontworpen voor kleine tot middelgrote handen. Verkrijgbaar in rechts en links.

De unieke hoek van 57 graden van de Lift, tilt je pols op en geeft een gevoel van verlichting - en brengt een golf van comfort naar de onderarm en het bovenlichaam. Scrollen voelt als een tweede natuur met SmartWheel, dat gemakkelijk overschakelt van nauwkeurig- naar snel scrollen.

Pas de Lift ergo muis aan met de intuïtieve Logi Options+ Software. Wijs eenvoudig elk van de 4 gemakkelijk te bereiken aanpasbare knoppen toe aan een handige snelkoppeling - programmeer ze om te veranderen als je tussen apps schakelt.

Maak verbinding met maximaal 3 apparaten en wissel eenvoudig tussen deze apparaten met één klik op de knop. Met Logitech Flow kun je razendsnel van het ene scherm naar het andere overschakelen, en elk bestand dat je nodig hebt overzetten met eenvoudig kopiëren en plakken.

Lift is compatibel met meerdere besturingssystemen (Windows, MacOS, iPadOS, Chrome OS, Linux) en gemaakt voor comfort - met een batterijlevensduur van twee jaar met één AA batterij.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Logitech Lift - Optisch - Rechtshandig - Draadloos heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Logitech Lift - Optisch - Rechtshandig - Draadloos