opc_loader

GameSir G4 Pro Multi-Platform Game Controller

Artikelnr: 80065218
69,00
Artikelnummers
SKU:
GAMESIR-G4 PRO
Kenmerken
Beschrijving
  • Voor Android, iOS, Windows PC en Nintendo Switch
  • Bluetooth, 2.4 GHz draadloos en bedraad
  • Vibratiefeedback
  • Gyro besturing
  • USB-C

Ondersteuning voor iOS/Android/PC/Switch 

Sneller en krachtiger! De chip van de GameSir G4 pro heeft een upgrade gekregen en is nu compatibel met nog meer platforms. Nu kunnen gamers de GameSir G4 pro gebruiken op Apple, Android, pc en zelfs Switch. 

Magnetische ABXY past perfect in Switch-indeling 

Je zegt dat je zowel een pc-gamer als een Switch-gamer bent? En twee heel verschillende consoles wilt bedienen met één gamepad? 

Dan is de GameSir G4 pro de beste keuze voor jou. Hij heeft namelijk magnetische ABXY-knoppen waarmee je de ABXY-lay-out naar believen kunt wijzigen, afhankelijk van de behoeften van de gamer voor verschillende spelplatformen, zodat gamers meerdere platformen kunnen besturen met slechts één gamepad! 

Zes-assige gyroscoop voor nauwkeurige en stabiele besturing 

De GameSir G4 pro is nu uitgerust met een gyroscoop met zes assen. Deze ondersteunt bewegingsbesturing en is ook gevoeliger in het herkennen van de bewegingen van de speler, die vervolgens worden weerspiegeld in de game. In het Switch-spel DOOM bijvoorbeeld kan de speler het personage besturen om kogels af te vuren om vijanden aan te vallen via somatische besturing. Er wacht nog veel meer gameplay om ontdekt te worden! 

Ondersteunt Apple Arcade en MiFi-games 

Games en nog veel meer games. 

De GameSir G4 pro streeft ernaar om het beste uit zijn mogelijkheden te halen op platformen die binnen handbereik liggen, en vandaag komt het naar het Apple-podium. Nu kunnen gamers de G4 pro gebruiken om Apple arcadegames te spelen, en dat niet alleen, maar de GameSir G4 pro ondersteunt ook MFi gecertificeerde games zolang die beschikbaar zijn. 

Zachte rubberen handgrepen  

Houd stevig en comfortabel vast.

Naast de joystick is een gamecontroller ook belangrijk omdat hij gamers een comfortabele grip biedt. 

De grip van de GameSir G4 pro heeft een antislip, comfortabele textuur die voorkomt dat de vingers van de speler wegglijden en die gripvermoeidheid aanzienlijk vermindert. 

Metalen knoppen 

Door het oppervlak van de schouderknoppen van de GameSir G4 pro te bedekken met een laag metaal, wordt hun duurzaamheid verbeterd en zijn deze schouderknoppen beter bestand tegen zweet en corrosie, en voelen ze beter aan als je er met je vingers tegenaan drukt. 

Asymmetrische motor 

De juiste persoon op het juiste moment ontmoeten kan moeilijk zijn, maar de asymmetrische motor van de GameSir G4 pro levert de juiste intensiteit van trillingen voor het juiste scenario, precies op het moment dat je rondzwemt. Of je nu springt, hurkt of klimt, hij geeft de juiste feedback op precies het juiste moment. 

Turbo-toets 

Laat de vijand geen ruimte om te ontsnappen 

Sneller, sneller, sneller. De vijand zal snel buiten je bereik zijn. Wil je dat missen? Stel de turbofunctie van de GameSir G4 pro van tevoren in en activeer hem zodra je vijanden verschijnen, met snelle combo's die ze op afstand houden. 

Schermknop 

De GameSir G4 pro heeft een screenshot-toets om je meest dierbare, grappige en gedenkwaardige gamemomenten vast te leggen. Druk er gewoon met je vinger op wanneer je denkt dat het het perfecte moment is om een screenshot te maken. Ja, met één klik is de schermafbeelding klaar. 

800 mAh polymeer lithiumbatterij 

De batterij met grote capaciteit staat garant voor een geweldige draadloze game-ervaring voor gamers. Of het nu komt door de grote capaciteit van 800 mAh of het stroomverbruik van de chip, de GameSir G4 pro zorgt stilletjes voor een goede game-ervaring waar je het niet kunt zien. 

Cloud Gaming Ondersteund 

GameSir G4 pro is nu zeer compatibel met alle grote cloud gaming-platforms, zoals XBOX GAME PASS ULTIMATE en GeForce Now, waardoor je game-ervaring naar een hoger niveau wordt getild in de cloud! 

G-Touch is klaar voor gebruik 

Je hoeft geen stuurprogramma's te installeren of een jailbreak uit te voeren. Met de exclusieve GameSir G-Touch-technologie kunnen game-randapparaten het spel besturen door actief vingeraanrakingssignalen te simuleren en door te sturen naar je mobiele telefoon.


GameSir
GameSir, opgericht in 2013, is een interactief entertainmentbedrijf dat zich richt op gaming accessoires en een game-serviceplatform. Het bedrijf is gevestigd in Guangzhou en heeft een wereldwijd marketingcentrum in Los Angeles. GameSir staat bekend om zijn innovatieve aanpak en heeft zich gericht op het ontwikkelen van hoogwaardige gaming accessoires. GameSir streeft ernaar producten te maken die de game-ervaring verbeteren.

Beoordelingen ()
GameSir G4 Pro Multi-Platform Game Controller heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
GameSir G4 Pro Multi-Platform Game Controller


Laatst bekeken items