opc_loader


Let op! Wij zijn van maandag 15 juli t/m zondag 21 juli 2024 gesloten. Maandag 22 juli zijn wij weer aanwezig!
 

Lenovo 300e Yoga Chromebook G4 - 82W2000CMH

Artikelnr: 80064085
439,00
Artikelnummers
EAN:
196804256566
SKU:
82W2000CMH
Kenmerken
Schermdiagonaal:
11,6 inch
Touchscreen:
Ja
Processor:
MediaTek Kompanio 520
Intern geheugen:
4 GB
Opslagmedia:
32 GB
Videokaart:
Onboard
Beschrijving
  • 11,6 inch HD touchscreen
  • MediaTek Kompanio 520 processor
  • 4 GB werkgeheugen
  • 32 GB eMMC
  • ChromeOS

Klaslokaal klaar, leren ingeschakeld

De Lenovo 300e convertible laptop is ontworpen voor het klaslokaal en is een veelzijdig leermiddel. Meerdere gebruiksmodi en pen ondersteuning kunnen studenten aan te passen aan elke leeromgeving. De robuuste bouw betekent dat het kan de ontberingen van de schooldag te weerstaan. En dankzij de connectiviteitsfuncties verloopt de samenwerking soepeler dan ooit.

Flexibele producten voor flexibele geesten

Dankzij de duurzame 360 graden scharnieren kan de Lenovo 300e in meerdere modi worden gebruikt, afhankelijk van de leeromgeving. Gebruik hem in tabletmodus om documenten te markeren. De laptopmodus is ideaal voor het maken van aantekeningen. En de presentatie- en tentmodi helpen de concentratie van studenten te concentreren en bevorderen teamwerk.

Gebouwd om tegen een stootje te kunnen - en door te gaan

Laten we eerlijk zijn: Studenten kunnen hard zijn voor elektronische apparaten. Daarom hebben we de Lenovo 300e zo ontworpen dat hij duurzaam genoeg is om zelfs de zwaarste schooldag te doorstaan: van de busrit naar het klaslokaal tot het schoolreisje en verder. De semi-robuuste ontwerp helpt afweren schade van stoten en vallen. En het toetsenbord is lekvrij dankzij interne afvoerkanalen.

Ga verder dan het toetsenbord

Leerlingen kunnen de Active Pen gebruiken om direct op het scherm van de Lenovo 300e te tekenen, diagrammen te maken en aantekeningen te maken. De haarfijne nauwkeurigheid en precieze drukgevoeligheid zorgen voor een natuurlijke, intuïtieve schrijfervaring. Palm-rejectietechnologie voorkomt onbedoelde markeringen en maakt het gebruik van de Active Pen comfortabel. De Lenovo 300e laat de creativiteit van studenten bloeien.

Maak je huiswerk af

De Lenovo 300e zal u niet vertragen, dankzij de krachtige Intel®-verwerking, het LPDDR4-geheugen en de snelle, efficiënte opslagmogelijkheden.

Geen stopcontact? Geen probleem

Vervagende batterijen leiden leerlingen af en vertragen het leren. Daarom hebben we de Lenovo 300e zo ontworpen dat hij de hele schooldag meegaat zonder opladen. En zijn lichte, draagbare profiel - slechts 3,19 lbs / 1,45 kg - betekent dat het niet zal slepen on-the-go studenten en docenten naar beneden.

Verbinden en samenwerken

Of u nu verbinding moet maken met het internet of met toetsenborden en muizen, de Lenovo 300e maakt het mogelijk. Meerdere poorten zorgen voor een krachtige en snelle verbinding met randapparatuur. En 2 x 2 AC WiFi maakt hem klaar voor samenwerking en onderzoek.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Lenovo 300e Yoga Chromebook G4 - 82W2000CMH heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Lenovo 300e Yoga Chromebook G4 - 82W2000CMH


Laatst bekeken items