opc_loader


Let op! Wij zijn van maandag 15 juli t/m zondag 21 juli 2024 gesloten. Maandag 22 juli zijn wij weer aanwezig!
 

Google Chromecast 4K met Google TV

Artikelnr: 80063252
89,98
Artikelnummers
EAN:
193575007526
SKU:
GA01919-NL
Kenmerken
Beschrijving
  • Stream Youtube, Netflix, Realplayer Cloud en meer via AC-Wifi naar uw TV
  • Cast alles wat je op je compatibele Android-telefoon of -tablet ziet naar de tv.
  • Verander je tv-scherm in een spelbord, racecircuit, dansvloer of triviaquiz.
  • Maak een fotolijst van je tv
  • Inclusief Google TV

Wat is Chromecast?

Chromecast is een mediastreamingapparaat dat u kunt aansluiten op de HDMI-poort van uw tv. Gebruik gewoon uw mobiele apparaat en de tv die u al bezit om uw favoriete tv-programma's, films, muziek, sport, games en meer te casten. Chromecast werkt met iPhone®, iPad®, Android telefoon en tablet, Mac® en Windows® laptop en Chromebook.

Een betere manier om video, muziek en games op uw tv te krijgen

Uw telefoon is een eenvoudige, krachtige afstandsbediening. Open de mobiele apps die u al kent en waar u van houdt om snel toegang te krijgen tot zaken als uw tv-programma's, uw afspeellijsten en uw wachtrijen. Geen nieuwe aanmeldingen of downloads nodig.

Tik gewoon op de Cast-knop om uw favoriete inhoud op het grote scherm te zien.

Door uw telefoon te gebruiken, kunt u gemakkelijk zoeken, browsen, in de wachtrij plaatsen en de tv bedienen vanaf elke plek in huis. En u kunt uw telefoon voor andere dingen blijven gebruiken zonder het afspelen te verstoren of uw batterij leeg te maken.

Onbeperkt entertainment, helemaal volgens uw schema

Met Chromecast heeft u het voor het zeggen. Kies uit meer dan 200.000 tv-programma's en films, 30 miljoen nummers, plus radio, sport, games en meer. Ontdek een reeks gratis, abonnements- of betaalde content van duizenden apps.

Supersnel streamen

Chromecast streamt content vanuit de cloud, zodat u de hoogste kwaliteit 1080p HD-video en surround sound krijgt. Met 2,4 / 5GHz WiFi-ondersteuning en een ingebouwd adaptief antennesysteem houdt het de videoresolutie hoog en de buffering laag.

Ontdek nieuw entertainment

De Chromecast-app is uw one-stop-shop voor het verkennen van wat u kunt doen op Chromecast. Blader eenvoudig door inhoud in uw apps en zoek waar u uw favoriete films en tv-programma's kunt bekijken. Bovendien vindt u hier het laatste nieuws over nieuwe apps, aanbiedingen en nieuwe functies voor uw Chromecast.

Maak van uw tv-scherm een fotolijstje

Wanneer u niet aan het casten bent, kunt u van uw tv-scherm een prachtige achtergrond van afbeeldingen maken. Pas uw tv-scherm aan met Google Foto's, Facebook, Flickr, beroemde kunstwerken, nieuwsberichten en meer.

Uw Android-scherm spiegelen

Cast precies wat je ziet op het scherm van je Android-telefoon of -tablet naar de tv. Uw vakantiefoto's en -video's, favoriete social media sites, presentaties en meer - nu groter dan ooit.

Elke website spiegelen

Als je het online kunt vinden, kun je het op je tv zien. Bekijk alles wat in de Chrome-browser van uw laptop staat op het grote scherm.

Game on, game big

Verander uw tv-scherm in een speelbord, racebaan, dansvloer of trivia-quiz. Met Chromecast kan iedereen games spelen met hun telefoon als persoonlijke controller, terwijl ze de actie live op het grote scherm volgen.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Google Chromecast 4K met Google TV heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Google Chromecast 4K met Google TV


Laatst bekeken items