opc_loader

DELL P2422H - 23.8 inch

Artikelnr: 21140716
199,00 189,00
Artikelnummers
EAN:
3523210099420
SKU:
DELL-P2422H
Kenmerken
Beschrijving
  • 23,8 inch
  • Full HD IPS beeldscherm (1920 x 1080)
  • 8 ms responstijd
  • 60 Hz refresh rate
  • Aansluitingen: 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x VGA

Comfort zonder in te boeten op kleur
Optimaliseer het comfort van uw ogen met ComfortView Plusi. Dit geïntegreerde scherm is altijd actief en vermindert de mogelijk schadelijke straling van blauw licht. Bovendien levert het een uitstekende kleurnauwkeurigheid.

Kleurconsistentie is standaard
Geniet van consistente, levendige kleuren over een brede kijkhoek dankzij IPS-technologie (In-Plane Switching). Met een sRGB-dekking van 99% krijgt u altijd de perfecte kleur, zonder ook maar iets te hoeven aanpassen.

Slank, stijlvol en georganiseerd
Verberg kabels in de verhoger van de monitor om alles overzichtelijk te houden. Deze stijlvolle monitor heeft een ultradunne bezel aan drie zijden, een kleine basis en een verbeterd, gebruiksvriendelijk kabelbeheersysteem.

Comfort is essentieel
Kantel, draai, roteer en verstel de hoogte van uw monitor (150 mm verstelbereik) voor extra comfort tijdens het werk.

Speciaal voor u ontworpen
Klik op de Dell Slim Soundbar (SB521A) voor een nog betere luisterervaring.

Uitgebreide connectiviteit
Koppel een groot aantal apparaten snel en gemakkelijk met de uitgebreide connectiviteitspoorten, zoals DisplayPort, HDMI, VGA en 4x SuperSpeed USB 5 Gbps.

Snelle toegangspoorten
Deel en lever inhoud heel eenvoudig via snelle toegangspoorten die handig aan de voorzijde van het beeldscherm zijn geplaatst.

Eenvoudige navigatie
Doorloop het menu en pas de scherminstellingen aan met de gebruiksvriendelijke joystickbediening.

Vergroot uw efficiëntie
Dankzij het ontwerp met een ultradunne bezel aan drie kanten kunt u genieten van een ononderbroken beeld van uw content op meerdere monitoren. Bovendien wordt uw productiviteit tot wel 21% verhoogd met een opstelling met twee monitoren.

Productief op elk niveau
Met Easy Arrange kunt u eenvoudig meerdere applicaties op één of meer schermen openen met 38 vooraf ingestelde vensterpartities en de mogelijkheid om maximaal vijf vensters aan te passen, zodat u kunt beschikken over verbeterde mogelijkheden voor multitasking.

Naadloze overgangen
De functie voor automatisch terugzetten onthoudt waar u bent gebleven, zodat applicaties teruggaan naar het punt waarop u bent gebleven, zelfs nadat u de computer hebt uitgeschakeld.

De sleutel tot gemak
Met sneltoetsen kunt u nog meer tijd besparen, zodat u eenvoudig uw beeldschermbeheerinstellingen kunt configureren en dus sneller aan het werk kunt.

Meer manieren om te beheren
Met assetbeheerrapporten kunnen IT-beheerders de monitorinformatie snel vastleggen en volgen, evenals meerdere monitoren tegelijk configureren via een enkele setup.

Extra informatie
Beoordelingen ()
DELL P2422H - 23.8 inch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
DELL P2422H - 23.8 inch


Laatst bekeken items
199,00 189,00