opc_loader

HP OMEN Blast

Artikelnr: 21039656
64,99 39,98
Artikelnummers
EAN:
194850327544
SKU:
1A858AA#ABB
Beschrijving
  • Over-ear speakers
  • Aansluiting: 3,5 mm plug
  • 1,2 meter snoer
  • 7.1 audio output
  • Geïntegreerde microfoon

Wil jij je laptop in je vrije tijd ook gebruiken voor je favoriete games? Dan wil je dat je in elk aspect volledig ondergedompeld wordt in de game. Ook op audio gebied. De speakers in de laptop voldoen aan basiswensen maar een echte gaming headset mag natuurlijk niet ontbreken! Met de HP OMEN Blast sta jij in elke game op scherp met één headset met sensationeel geluid. Hij heeft 7.1 surround sound, 24-bit USB DAC en een inschuifbare ruisonderdrukkende microfoon.

Eerst horen, dan geloven

Hoor elk ritselend blad, elke schokgolf en elk fluitend sniperschot met de precisiekracht van de 53-mm drivers door 24-bit USB DAC.

Volledige onderdompeling

Je hebt richting nodig in je leven... elke richting. Geniet van een ruimtelijke 7.1 surround sound in 360°. Nu sta je op scherp.

Geen game zal ooit nog hetzelfde klinken

Gebruik onze elite audio-equalizer om unieke audioprofielen te creëren en beheren voor al je games in OMEN Command Center.

Ruis wordt onderdrukt. Stemmen klinken als nooit tevoren.

Gebruik een intrekbare, uni-directionele microfoon met passieve ruisonderdrukking, zodat iedereen jouw waardevolle feedback kan horen zonder dat er storing optreedt.

Speel alles op gehoord

Eén headset om al deze apparaten te bedienen: Pc, PS4, Xbox, of Nintendo Switch. Nu kun je afstand doen van al je inferieure headsets.

Dekking voor zekerheid

Twee jaar standaardgarantie van HP geeft zekerheid.

Extra informatie
Beoordelingen ()
HP OMEN Blast heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HP OMEN Blast


Laatst bekeken items
64,99 39,98