opc_loader

Neem een kijkje in onze winkel!
PCD computers is specialist in verkoop en reparatie van laptops en computers.
Kom vooral langs in onze winkel op de Stationsstraat 87 in Waalwijk.


 

 

Microsoft Sculpt Comfort Desktop - Combo

Artikelnr: 20210346
86,98
Artikelnummers
EAN:
0885370596090
SKU:
L3V-00021
Beschrijving
  • Draadloos 2,4 GHz
  • QWERTY toetsenbord
  • Optische muis, 3 knoppen,rechtshandig

Maximaal comfort, speciaal voor u

Met het afgeronde ontwerp, aanpasbare functies die eenvoudig naar wens kunnen worden ingesteld en een speciaal ontwikkelde rechtshandige muis, zal de Sculpt Comfort Desktop de manier waarop je een toetsenbord en muis gebruikt, voor altijd veranderen. Je kunt je polsen in een neutrale houding houden en tegelijkertijd profiteren van de functionaliteit en sneltoetsen die efficiënt typen bevorderen.

Modern modulair ontwerp

Het slanke ontwerp en comfort curve-model zorgen voor knoppen binnen handbereik, terwijl je pols recht wordt gehouden en de ergonomische palmondersteuning beschermt tegen ontsteking en RSI. De gesplitste spatiebalk biedt een nieuwe backspace-functie waarmee je je toetsaanslagen optimaal kunt benutten. Krappe werkomgeving? De Sculpt Comfort Desktop kan eenvoudig worden aangepast om ruimte te besparen en een meer compacte look te bieden, door de handpalmsteun los te koppelen.

Windows 8-integratie

De Sculpt Comfort Desktop is perfect geïntegreerd in Windows 8. De sneltoetsen op het toetsenbord bieden snelkoppelingen naar de meest gebruikte toetsenbordfuncties. Met het Windows-aanraaktab, een aanraakgevoelige strook op de zijkant van de muis, kun je profiteren van de veegfunctionaliteit terwijl je door het startscherm navigeert.

Beoordelingen ()
Microsoft Sculpt Comfort Desktop - Combo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Microsoft Sculpt Comfort Desktop - Combo


Laatst bekeken items