opc_loader

Kobo Clara 2E - 16GB - E-ink

Artikelnr: 80062614
179,00
Artikelnummers
EAN:
0681495008568, 681495008568
SKU:
N506-KU-OB-K-EP
Kenmerken
Schermdiagonaal:
6 inch
Intern geheugen:
16 GB
Beschrijving
  • 6" E Ink Carta touchscreen (1448 x 1072)
  • 16 GB opslagcapaciteit
  • WiFi
  • Bluetooth
  • USB-C aansluiting

De eco-bewustere manier van lezen en luisteren

Maak kennis met de Kobo Clara 2E, een meer eco-bewuste eReader met grote upgrades in een kleine verpakking. Kobo Clara 2E is onze eerste eReader gemaakt van oceaan gebonden en gerecycled plastic. Ga helemaal op in je laatste leesvoer op een geüpgraded 6" HD E Ink Carta 1200 touchscreen met Dark Mode en ComfortLight PRO. Lees 's nachts zonder je slaapkwaliteit te beïnvloeden met blauw licht reductie. Kobo Clara 2E's 16GB aan opslagruimte biedt plaats aan je hele bibliotheek van eBooks en Kobo Audiobooks, en Bluetooth® draadloze technologie laat je luisteren wanneer je maar wilt. Kobo Clara 2E is waterdicht en klaar om te lezen in bad of bij onverwacht morsen. Maak de betere keuze met de Kobo Clara 2E, een milieubewuste eReader.

Weg met plastic voor eenmalig gebruik

De buitenkant is gemaakt van meer dan 85% gerecycled plastic, waarvan 10% oceaangebonden plastic - afgedankt plastic afval dat onderweg is naar onze oceanen. In de loop van een jaar zijn we van plan om meer dan 200.000 plastic flessen uit de oceanen van onze planeet te halen en meer dan een miljoen cd's en dvd's van de stortplaatsen te houden.

Een nieuwe definitie van lezen in bad

De Kobo Clara 2E is volledig waterdicht*. Dat betekent dat hij altijd klaar is voor onverwacht morsen of een ontspannende duik in bad.

Van 's ochtends lezen tot na sluitingstijd

Kobo Clara 2E heeft een niet-verblindend 6" HD E Ink Carta 1200 touchscreen met ComfortLight PRO om de helderheid en kleurtemperatuur aan te passen. Vermindering van blauw licht vermindert vermoeidheid van de ogen, zodat je langer in je verhaal kunt blijven. Dankzij de nieuwste E Ink-technologie kunt u pagina's sneller omslaan, hebt u een dieper contrast en kunt u kiezen voor de donkere modus, nog een manier om vermoeidheid van de ogen te verminderen.

Neem je hele bibliotheek mee, waar je ook bent

Met 16 GB aan opslagruimte kun je met de Kobo Clara 2E tot wel 12.000 eBooks of 75 Kobo Audiobooks** overal mee naartoe nemen. Mis nooit een hoofdstuk en de batterij gaat weken mee.

Lezen of voorgelezen worden, aan jou de keuze

Dankzij de draadloze Bluetooth®-technologie kun je zelf kiezen of je Kobo luisterboeken wilt lezen of beluisteren.

Een wereld aan content in je handen

Met Kobo kun je altijd iets nieuws vinden om te lezen. Met onze ingebouwde Kobo Store, ontdek je nieuwe eBooks en audioboeken direct op je eReader. Kobo Clara 2E heeft ook ingebouwde lokale bibliotheek uitleen‡, en Pocket integratie zodat u online artikelen kunt opslaan en lezen.

Het hele gerecyclede pakket

Onze nieuwste verpakking is magneet-vrij en gemaakt van FSC-gecertificeerd gerecycled papier. Deze verpakking is zelf recyclebaar en is gedrukt met soja-inkt-één van de meest eco-bewuste en hernieuwbare drukprocessen.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Kobo Clara 2E - 16GB - E-ink heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Kobo Clara 2E - 16GB - E-ink


Laatst bekeken items