opc_loader
Merken
Recensies
Geen reviews

Kobo Aura Edition 2

Artikelnr: 20803872

Beste koop volgens de consumentenbond - oktober 2016

 


De Kobo Aura Edition 2 kort samengevat

129,00 99,00 U bespaart: 23%
x
Beschrijving

De Kobo Aura Edition 2 kort samengevat

Ontdek een simpele en natuurlijke eReading-ervaring dankzij de Kobo Aura. Ga helemaal op in jouw verhaal dankzij het 6 inch Carta E Ink touchscreen, dat licht en comfortabel in de hand ligt voor urenlang lezen. Dankzij een boek-op-papier uiterlijk kun je lezen in direct zonlicht zonder weerspiegeling, en dankzij het ingebouwde, aanpasbare ComfortLight kun je tot diep in de nacht lezen zonder vermoeide ogen. De Kobo Shop geeft je toegang tot meer dan 5 miljoen boeken en je kunt er maximaal 3.000 op je Kobo Aura opslaan, dus je hebt altijd wel een geweldig boek dat op je wacht. Het ontdekken van nieuwe eBooks is eenvoudig dankzij gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van jouw leesgewoontes, en lees beoordelingen en recensies van boekenliefhebbers zoals jij.

Compact en comfortabel

Ontdek een eenvoudige en natuurlijke eReading-ervaring dankzij Kobo Aura en ga helemaal op in jouw verhaal met een 6" Carta E Ink touchscreen. Het lichtgewicht ontwerp ligt comfortabel in de hand voor urenlang lezen; ophouden met lezen wordt lastig.

Lees dag of nacht, donker of licht

Lees, net zoals op een gedrukte pagina, comfortabel in direct zonlicht zonder weerspiegeling of zorg voor een meer heldere leeservaring en lees in het donker dankzij het ingebouwde, volledig aanpasbare ComfortLight. Of je nu in bed of op het strand ligt, lezen blijft comfortabel dankzij de Kobo Aura.

De perfecte reisgenoot

Kobo Aura is compact en draagbaar, dus je kunt hem overal mee naartoe nemen. Je hebt altijd leesmateriaal genoeg dankzij opslagruimte voor maximaal 3000 eBooks. Dankzij een batterijduur van maximaal 2 maanden kun je een volledig eBook lezen na slechts een keer opladen en genieten van de vrijheid van het achterlaten van je lader.*

* Afhankelijk van individueel gebruik

Geen enkele lezer is hetzelfde

Zorg voor jouw perfecte leeservaring door uit meer dan 40 lettergroottes en 11 lettertypen te kiezen. Dankzij aanpasbare marges, de mogelijkheid om passages te markeren, notities te maken en een ingebouwd woordenboek binnen handbereik, zijn de mogelijkheden van de Kobo Aura eindeloos.

Stel jezelf open voor eindeloze leesmogelijkheden

Heb je ooit een boek uitgelezen en meteen willen doorgaan met het lezen van de volgende? Dit is nu mogelijk dankzij directe toegang tot de Kobo Shop, direct vanaf jouw Kobo Aura. Het ontdekken van nieuwe eBooks is eenvoudig dankzij handmatig gekozen gepersonaliseerde aanbevelingen op basis van jouw leesgewoontes of via het lezen van beoordelingen en recensies van boekenliefhebbers zoals jij.

Ondersteunde bestandsformaten

EPUB, EPUB3, PDF, MOBI, JPEG, GIF, PNG, BMP, TIFF, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR

Beoordelingen (0)
Kobo Aura Edition 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nieuwe Artikelen
1.499,00 1.289,00
359,00
Laatst bekeken items
129,00 99,00