opc_loader
Merken
Recensies
Geen reviews

Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten

Artikelnr: 80040565

 

Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten

De belangrijkste functies die je thuis of in een klein bedrijf nodig hebt. Profiteer van de volledige vernieuwde 2016-programma's op je pc.

  • Volledige, geïnstalleerde versies van, Word, Excel, PowerPoint en OneNote
  • Sla gratis bestanden op in de cloud met OneDrive
  • Eénmalige aanschaf

Totaal vernieuwde Office 2016-programma's

Office 2016 wordt geleverd met de nieuwste en beste versies van je favoriete programma's: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter.

Functies om de productiviteit te verbeteren

Je hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de kracht van Office 2016 te kunnen benutten. De programma's zitten boordevol slimme functies waarmee je productiviteit omhoog vliegt.

Gemaakt voor teamwerk

Met de ingebouwde samenwerkingsfuncties kun je gezamenlijk documenten in Word, PowerPoint en OneNote schrijven, delen en bewerken. Werk gelijktijdig met je collega's aan hetzelfde document, of je nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.

Office Word

Maak prachtige documenten en deel ze met anderen. Samenwerking binnen het team is eenvoudiger dan ooit. Met het nieuwe Word kun je tegelijkertijd met je collega's aan hetzelfde document werken, of je nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld. En door cloud-integratie is het delen van documenten wel heel simpel geworden.

Office Excel

Analyseer en visualiseer je gegevens op een nieuwe en intuïtieve manier. Verander cijfers in inzichten met het nieuwe Excel. Met behulp van draaitabel-slicers ontdek je patronen in grote aantallen gegevens. Met de aanbevolen grafieken presenteer je je gegevens op de best mogelijke manier. Met één klik maak je prognoses op basis van gegevenstrends en geef je die overzichtelijk weer in grafieken en tabellen.

Office PowerPoint

Formuleer je ideeën, samen met anderen, en presenteer ze zo effectief mogelijk. Werk gelijktijdig met andere leden van je team aan je presentatie. Plaats opmerkingen bij tekst en afbeeldingen en vergelijk in de conflictoplossingsweergave verschillende versies van een presentatie.

Office OneNote

Verzamel al je gedachten in je eigen digitale notitieblok. Leg je ideeën vast en orden ze in digitale notitieblokken die je op elk apparaat kunt openen en delen met anderen. Voorzie je notities van tags, zodat je ze snel kunt terugvinden.

OneDrive

Met Office 365 krijg je per gebruiker 1 TB online opslag extra, zodat je op de meeste apparaten overal toegang hebt tot je foto's en documenten.

Office Online

Gratis Office Online-synchronisatie met je OneDrive-account, zodat je ook als je niet achter je pc zit, toegang hebt tot je Word-, Excel-, PowerPoint- en OneNote-bestanden en deze kunt bewerken en delen met anderen vanuit elk apparaat met internetverbinding en ondersteunde browser.

139,00
x
Beschrijving

Besturingssysteem/software

Gebundelde software

Word, Excel, Powerpoint, OneNote

Mac OS ondersteuning

Windows ondersteuning

Licentie

Aantal apparaten

1

Aantal gebruikers

1

Aantal licenties

1

Minimale systeemeisen

Minimaal benodigde RAM

2 GB

Minimaal benodigde schijfruimte

3 GB

Minimale processor snelheid

1 GHz

Taal

Taal

Nederlands

Productnummers

Artikelnummer fabrikant

79G-04358

Productnummer

80040565

Beoordelingen (0)
Microsoft Office 2016 voor Thuisgebruik en Studenten heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.