opc_loader
Merken
Recensies
Geen reviews

Windows 8.1 64 bits

110,00
x
Beschrijving

 Maak uw besturingssysteem nu nog persoonlijker met Windows 8

 

Startscherm en dynamische tegels
Met Windows 8 richt u uw startscherm helemaal naar eigen smaak in met dynamische tegels die steeds informatie laten zien voor de dingen die belangrijk voor u zijn. Bovendien staan het startscherm van Windows 8 garant voor een nieuwe gebruikerservaring en is Windows 8 geoptimaliseerd voor touchscreen gebruik.
Het startscherm en de dynamische tegels zetten de dingen die voor u belangrijk zijn op de voorgrond van het apparaat. Zet uw contacten, apps, foto's, websites en nog veel meer gewoon op het startscherm, zodat ze altijd meteen beschikbaar zijn en u altijd up-to-date bent.
 
Geweldige apps
Windows 8 bevat geweldige ingebouwde apps die naadloos samenwerken. In de Windows Store vindt u honderden apps die u kunt gebruiken.
Merkt u dat u vaak dezelfde app gebruikt om steeds dezelfde informatie te bekijken? Dan hoeft u niet meer te zoeken binnen die app. Met Windows 8 is het namelijk mogelijk om content uit een app vast te maken aan het startscherm. Zo heeft u de informatie die u zoekt altijd binnen handbereik.
Met de charm zoeken kunt u heel gemakkelijk zoeken in uw actieve app, op internet of in alle apps naar bestanden en instellingen op uw apparaat. Met één zoekopdracht doorzoekt u alles.
 
Verbonden met de Cloud
Windows 8 koppelt uw favoriete diensten aan uw Microsoft-account. Via SkyDrive en uw apps kunt u dus altijd meteen bij uw persoonlijke content.
Met SkyDrive krijgt u 7 GB gratis opslagcapaciteit in de cloud. U zit dus nooit meer zonder bestanden, foto’s en video’s die belangrijk voor u zijn.
Met Windows 8 is uw hele tablet verbonden met de cloud. De apps die u toevoegt aan uw Microsoft-account zijn verbonden met de diensten die u gebruikt. Of u nu Hotmail,Messenger,Facebook of Twitter gebruikt, U ziet meteen wat er nieuw is.

Meer productiviteit
Windows 8 biedt de fun van een tablet en de productiviteit van een pc. Het beste van twee werelden dus. Windows 8 maakt het mogelijk om alles tegelijk te doen. U kunt namelijk heel gemakkelijk twee apps naast elkaar zetten en uitlijnen. 

Beoordelingen (0)
Windows 8.1 64 bits heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nieuwe Artikelen
1.499,00 1.289,00
359,00
Top 3 Verkocht
Laatst bekeken items