opc_loader


Onze winkel is weer open, ook voor reparaties en onderhoud. Contact ons!
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software.
  

OfficeJet 8012e

Artikelnr: 21065463
139,99
Artikelnummers
SKU:
228F8B#629
Kenmerken
Beschrijving
  • Printtechnologie: Inkjet
  • Printen, Kopiëren, Scannen
  • 18 ppm (zwart) / 10 ppm (kleur)
  • Draadloos printen
  • 4800 x 1200 dpi printresolutie

Slim. Eenvoudig. Productief.
De slimme printer waarmee u uw werk kunt doen. Bespaar tijd met snelkoppelingen[1,2] en automatisch dubbelzijdig printen. Print en scan vanaf uw telefoon.[1] Kies voor HP+ bij de installatie en krijg 6 maanden lang Instant Ink[3] en een verlengde HP garantie (tot 3 jaar).[4]

  • Verhoog de productiviteit met snelle kleurenprestaties en bespaar tijd met snelkoppelingen.[1,2]
  • Nooit meer zonder inkt met Instant Ink: krijg inkt, bezorging én recycling vanaf € 0,99 per maand.[6]
  • Met HP+ krijgt u toegang tot HP’s eenvoudigste printoplossing en profiteert u van exclusief gebruik van originele HP inkt. Meld u aan voor HP+ tijdens de installatie van uw printer om 6 maanden Instant Ink[3] en één extra jaar HP garantie (tot 3 jaar) te krijgen.[4]
  • Profiteer van de beste beveiliging om uw privacy te beschermen en controle te houden en zelfherstellend Wi-Fi™ waardoor u altijd verbinding heeft.[10]

Disclaimer HP OfficeJet 8012e Thermische inkjet A4 4800 x 1200 DPI 18 ppm Wifi:

[1] De HP Smart-app moet worden gedownload. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting. Bepaalde functies/software zijn alleen beschikbaar in het Engels en hebben verschillen tussen de desktopversie en mobiele apps. Mogelijk is een Instant Ink-abonnement vereist. Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.hpinstantink.com. Internettoegang is vereist en moet afzonderlijk worden aangeschaft. Voor volledige functionaliteit is een HP account vereist. Er is een lijst van ondersteunde besturingssystemen beschikbaar in de app stores. Faxfuncties zijn alleen voor het verzenden van faxen. Hiervoor moet mogelijk extra materiaal worden aangeschaft. Kijk voor meer informatie op www.hpsmart.com/mobile-fax.
[2] Gebaseerd op interne tests van HP. Gemiddelde tijdschatting gebaseerd op: 1) gedownloade HP Smart-app op mobiel apparaat of desktop, 2) het instellen van de snelkoppeling, 3) scantaken met meer dan 2-3 gekoppelde taken (scannen naar e-mail, opslaan en naam wijzigen, opslaan naar cloud, enz.). Vergelijking van gemiddelde tijdsbesparing gebaseerd op het gebruik van scansoftware op de printer en de desktop om vergelijkbare scantaken uit te voeren. Vereist het downloaden van de HP Smart-app en een ondersteunde HP printer. Kijk voor informatie over printen vanaf overal op www.hp.com/go/mobileprinting.
[3] Aanmelding voor HP Instant Ink is vereist. HP Instant Ink is niet in alle landen beschikbaar. Voor het geselecteerde plan geldt een maandelijkse paginalimiet. Aanmelding voor HP Instant Ink moet worden voltooid binnen 7 dagen tijdens de installatie van de printer door het door HP aanbevolen installatieproces te volgen zoals aangegeven in de instructies die bij de printer zijn meegeleverd. Het gebruik van de in de doos meegeleverde inktcartridge is in de actieperiode inbegrepen. Een aanbieding is slechts geldig voor één printer. De aanbieding voor HP Instant Ink met gratis maanden kan na 31-10-2021 worden gewijzigd. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld. De installatieaanbieding kan tegelijk met andere aanbiedingen worden gebruikt; zie de actievoorwaarden van de andere aanbieding voor meer informatie. Een geldige creditcard of betaalrekening, een e-mailadres en een internetverbinding met printer zijn vereist. Tenzij de service binnen de actieperiode online wordt opgezegd via www.hpinstantink.com, wordt er een maandelijks bedrag aan de hand van het gekozen plan via uw betaalmethode in rekening gebracht, eventueel vermeerderd met btw en kosten voor extra pagina’s. Aan het einde van de maand gedurende de actieperiode worden er kosten voor extra pagina’s en btw bij de klant in rekening gebracht. Zie de aanvullende informatie over de aanbieding tijdens het aanmeldproces op internet. Kijk voor meer informatie over de service op www.hpinstantink.com.
[4] Voor drie jaar HP garantie is activering van HP+ bij installatie en aparte garantieregistratie vereist. Drie jaar omvat: (1) één jaar standaard HP garantie; (2) één jaar extra HP garantie door de activering van HP+ bij de installatie; en (3) één jaar bonus HP garantie via aparte online registratie. Deze moet binnen 60 dagen na aankoop van de printer worden voltooid op www.hp.com/eu/bonuswarranty/. Raadpleeg de documentatie in de doos van de printer voor verdere informatie over HP garantie. De HP garantievoordelen gelden naast de wettelijk vastgelegde rechten die zijn gesteld onder de van toepassing zijnde wetgeving inzake consumentenbescherming in verband met goederen die niet overeenkomen met het koopcontract. De garantie van HP beperkt of beïnvloedt op geen enkele wijze uw wettelijke rechten als consument. Zie: support.hp.com/gb-en/document/c03922002.
[5] In vergelijking met OEM-printapps voor het merendeel van de meest verkochte inkjet-/laserprinters en All-in-Ones voor thuis en kantoor, met een prijs van minder dan of gelijk aan € 449,99. Marktgegevens gebaseerd op IDC CYQ4 2019 Hardcopy Peripherals Tracker. Claim gebaseerd op onderzoek van printapps van printerfabrikanten en praktijkgerichte testen en studies door Keypoint Intelligence - Buyers Lab in opdracht van HP. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPSmartApp.
[6] Gebaseerd op verbruik in het plan, internetverbinding met geschikte HP printer, geldige betaalmethode, e-mailadres en bezorgdiensten in je regio.
[7] Op basis van de maandelijkse kosten voor een HP Instant Ink-plan voor 700 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste traditionele A4-kleureninkjetprinters en MFP's in dezelfde klasse met originele standaardcartridges die verkocht worden in: merendeel van de EMEA-landen <200 Euro; VK <200 GBP. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met verkoopprijzen. Exclusief HP Ink Advantage-printers, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaard model. Onderzoek van Buyers Lab in juli 2020 in opdracht van HP, gebaseerd op openbaar beschikbare informatie vanaf 1 juni 2020. Printers zijn geselecteerd op basis van hun marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW.
[8] Op basis van de maandelijkse kosten voor een HP Instant Ink-plan voor 700 pagina's zonder aanschaf van extra pagina's vergeleken met de kosten per pagina voor het printen van ISO/IEC 24711 pagina's op de meeste traditionele A4-kleureninkjetprinters en MFP's in dezelfde klasse met originele standaardcartridges die verkocht worden in: merendeel van de EMEA-landen <200 Euro; VK <200 GBP. Bij dit onderzoek is geen rekening gehouden met verkoopprijzen. Exclusief HP Ink Advantage-printers, omdat hiervan het hardware- en suppliesmodel afwijkt van het standaard model. Onderzoek van Buyers Lab in juli 2020 in opdracht van HP, gebaseerd op openbaar beschikbare informatie vanaf 1 juni 2020. Printers zijn geselecteerd op basis van hun marktaandeel in IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker - Final Historical 2020Q1. Kijk voor meer informatie op: www.keypointintelligence.com/HPInstantInkROW.
[9] U kunt uw plan altijd online aanpassen of opzeggen. Als u uw HP Instant Ink-plan opzegt, kunt u weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Downgrades en opzeggingen van het plan treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Ga voor meer informatie naar www.instantink.hpconnected.com/terms.
[10] Draadloos gebruik is alleen mogelijk via een 2,4 GHz en 5,0 GHz verbinding. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi is een geregistreerd handelsmerk van de Wi-Fi Alliance®.
[11] U kunt uw plan altijd online aanpassen of opzeggen. Als u uw HP Instant Ink-plan opzegt, kunt u weer originele HP standaard- of XL-cartridges gaan gebruiken. Upgrades van het plan treden direct in werking en de kosten worden met terugwerkende kracht of tijdens de volgende factureringsperiode in rekening gebracht, afhankelijk van de keuze van de gebruiker. Downgrades en opzeggingen van het plan treden in werking na de laatste dag van de huidige factureringsperiode. Kijk voor meer informatie op instantink.hpconnected.com/terms.
[11] Extra voordeel is berekend op basis van een HP Instant Ink-plan van 6 maanden, tot € 24,99/maand. Kijk voor meer informatie over de HP Instant Ink-aanbieding op de doos (¹) of op www.hpinstantink.com. Met HP+ ontvangen klanten ook extra voordeel in de vorm van één extra jaar HP Carepack-garantie en toegang tot geavanceerde functies van de HP Smart-app.

Extra informatie
Beoordelingen ()
OfficeJet 8012e heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
OfficeJet 8012e


Laatst bekeken items
139,99