opc_loader

ENVY Photo 6230 All-in-One

Artikelnr: 20856581
HP
109,00
Artikelnummers
EAN:
0190781030195
SKU:
K7G25B#BHC
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen
Kenmerken
Beschrijving
  • Printtechnologie: Inkjet
  • Printen, scannen, kopiëren
  • 12 ppm (zwart) / 8 ppm (kleur)
  • Draadloos & Dubbelzijdig printen / Touchscreen
  • 4800 x 1200 dpi printresolutie

HP ENVY Photo 6230 All-in-One

Kies voor levensechte foto's en meer flexibiliteit. Produceer natuurlijke kleuren en installeer, verbind en print rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat. Print, scan en kopieer gemakkelijk.

Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Alleen bedoeld voor gebruik met cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een gewijzigde of niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken.

Bespaar tot 70% op inkt met HP Instant Ink

Bespaar tot 70% op inkt en zit nooit zonder. Originele HP inkt. Besteld door de printer en bij je thuis afgeleverd. Dezelfde kosten voor printen in kleur en zwart-wit en printen van foto's. Inktcartridges en leveringskosten zijn in het maandtarief van het plan inbegrepen. Geen jaarlijkse kosten, plannen zijn altijd zonder boete online te wijzigen of te annuleren.

De kracht van je printer in de palm van je hand

Foto's printen vanuit social media, de cloud en de Filmrolgalerie in je camera is nu eenvoudiger dan ooit. Fantastische scanmogelijkheid, nu via je smartphone. Scan en deel naar e-mail of de cloud, waar je ook bent. Inkt bestellen is eenvoudiger dan ooit, rechtstreeks via de app. Print gemakkelijk foto's en dagelijkse documenten rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet.

Nog betere, uiterst betrouwbare draadloze verbinding

Configureer Wi-Fi® eenvoudig in minuten en begin direct met printen. Dual-band Wi-Fi® zorgt voor een betrouwbare verbinding met stabiele prestaties. HP's meest veelzijdige printer voor thuis Print, kopieer en scan met hoge snelheden zodat het werk sneller klaar is. Speciale papierladen stemmen automatisch de printinstellingen af op het papiertype. Voer meerbladige printtaken snel uit met automatisch dubbelzijdig printen. Maak tijdbesparende snelkoppelingen en print, kopieer en scan rechtstreeks vanaf de printer.

Extra informatie
Beoordelingen (0)
ENVY Photo 6230 All-in-One heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items