opc_loader


Onze winkel is weer open, ook voor reparaties en onderhoud. Contact ons!
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software.
  

ENVY 6020e

Artikelnr: 21068757
89,00
Artikelnummers
SKU:
223N4B#629
Kenmerken
Beschrijving
  • Printtechnologie: Inkjet
  • Printen, Kopiëren, Scannen
  • HP+
  • Draadloos printen
  • 4800 x 1200 dpi printresolutie

De HP ENVY 6020e: een printer voor de hele familie

De HP Envy 6020e is de ideale printer voor de hele familie! Het is een zeer geschikte all-in-one inkjet kleurenprinter. Zonder moeite print, scan of kopieer je alle opdrachten voor school, documenten voor het werk of tickets voor bijvoorbeeld de bioscoop of een feest. Ben je van plan om veel foto’s te gaan printen? Dan is de HP Envy 6020e een minder geschikte keuze. Kijk dan eens naar de andere printers die ook specifiek instellingen hebben om foto’s scherp en helder af te drukken.

Alle HP printers beschikken tegenwoordig over functionaliteiten die te beheren zijn via de HP Smart-app. Zo kan je vanuit elke kamer eenvoudig een opdracht sturen naar je printer en kan je deze later uit de print la pakken. Je krijgt zelfs een melding als je print klaar ligt om gepakt te worden! Heel handig dus. Niet alleen printen is via de app heel eenvoudig, ook kan je snel zien wat het inktlevel is van de verschillende cartridges en of je binnenkort een nieuwe aan moet schaffen. Niets vervelender dan onverwachts zonder inkt te komen zitten. De printer heeft 1 zwarte cartridge en 1 cartridge voor alle kleuren.

HP+: de totale printoplossing van HP

Sinds kort komen een aantal printers van HP vanaf het begin uitgerust met HP+. Dit is de totale printoplossing vanuit HP. Je krijgt 6 maanden Instant Ink (niet vergeten op te zeggen als je dit niet wil houden!) en 1 jaar extra garantie via HP. Mooi meegenomen dus. Met het proefabonnement van HP Instant Ink krijg je de 1e 6 maanden maandelijks inkt thuisgestuurd zodat je nooit zonder komt te zitten.

HP+ denkt vooruit. Op deze manier print je veiliger, productiever en duurzamer én is jouw printer altijd gebruiksklaar! Als je jouw printer namelijk verbindt met de Cloud blijf je up-to-date en wordt er automatisch een nieuwe inkt cartridge naar jouw thuis gestuurd als je bijna zonder zit. Zo hoef je niet naar de winkel te gaan als je er achter komt dat je te weinig inkt hebt om jouw verslag uit te printen. Voor HP+ is een HP-account en een continue internetverbinding nodig en moet je gedurende de levensduur van jouw printer altijd gebruik maken van HP inktcartridges.

Extra informatie
Beoordelingen ()
ENVY 6020e heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items
89,00