opc_loader

Wireless-AC1900 Archer C9

Artikelnr: 80035880
TP-LINK
169,00
x
Artikelnummers
EAN:
4056203038933
SKU:
ARCHER-C9
Verzendmethode
Post NL (1 - 2 dagen):
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen
Kenmerken
Beschrijving

4 poorts Gigabit Ethernet switch. 2 x USB. 3 antennes. 1900 Mbit/s.


In de kijker:

  • Ondersteunt 802.11ac maximaal 1900Mbps draadloze bandbreedte beschikbaar (1300Mbps 5GHz en 600Mbps 2.4GHz) 
  • Beamforming zorgt voor zeer efficiënte draadloze verbindingen 
  • Gemakkelijk in te stellen via de TP-Link Tether app 
  • 1 GHz dual-core processor voorkomt onderbrekingen bij gelijktijdige verwerking van meerdere taken draadloos of via kabel 
  • Mogelijkheid om meerdere draadloze netwerken op te zetten (bijv. voor gasten) 
  • USB 3.0 + USB 2.0 aansluitingen voor het delen van data en printers 
  • IPv6 ondersteuning 
  • Een Gigabit WAN poort en vier Gigabit LAN poorten. 


Superhoge transmissiesnelheden voor een superieure WiFi ervaring
De Archer C9 is uitgerust volgens de nieuwe generatie 802.11ac Wi-Fi standaard. met een gecombineerde draadloze datatransmissie tot 1.9 Gbps. Met een 1.3 Gbps draadloos snelheid via de kristalheldere 5 GHz band en 600 Mbps via de 2.4 GHz band bereikt u een uitstekende draadloos dekking overal in huis. De ultrasnelle 1 GHz dual-core CPU fungeert als een groot 'hart'. waardoor stabiele en snelle prestaties met Wi-Fi. ethernet en USB apparaten worden bereikt. De uitstekende gigabit Wi-Fi en gigabit bekabelde verbindingen zijn uitermate geschikt voor bandbreedte-intensieve applicaties zoals HD streaming en online gaming. Met de Archer C9 beschikt u overal in huis over supersnelle verbindingen. 


Grotere dekking en betrouwbaar Wi-Fi
Drie dual-band antennes en versterkers met hoog vermogen verzekeren een continu Wi-Fi signaal voor al uw apparaten. terwijl ze overal in huis voor een uitstekende signaalsterkte zorgen. 


Beamforming technologie voor een direct Wi-Fi signaal
De beamforming concentreert het Wi-Fi signaal in de richting van uw Wi-Fi apparaten. waardoor de datatransmissie wordt gefocust waar u die het meest nodig hebt. Door het superieure Wi-Fi bandbreedte gebruik wordt het Wi-Fi bereik vergroot. zodat goed gerichte en efficiënte Wi-Fi verbindingen worden verkregen. 


Twee USB-aansluitingen voor gemakkelijk delen
Met behulp van een USB 3.0 en een USB 2.0 aansluiting kunt u gemakkelijk lokale printers. bestanden en media via het netwerk en tussen apparaten delen. Gebruik FTP Server om via de router bij uw bestanden te komen terwijl u van huis bent. Profiteer van de 10x hogere snelheid van USB 3.0 vergeleken met die van traditioneel USB 2.0. 


Tether APP
TP-LINK Tether biedt de eenvoudigste manier om m.b.v. iOS of Android apparaten toegang tot de router te krijgen en die te beheren. 


Elegante vormgeving
Het moderne ontwerp is een sieraad in elke woning. Door de stijlvolle rondingen. uitstekende afwerking en hoge kwaliteit straalt de Archer C9 stijl en elegantie uit zonder afbreuk te doen aan de uitstekende prestaties. 
 

Beoordelingen (0)
Wireless-AC1900 Archer C9 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Laatst bekeken items