opc_loader


Dé computerspecialist bij u in de buurt! Reparatie in eigen technische dienst. 
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software.

  

NETGEAR Nighthawk Tri-band router - AX12

Artikelnr: 20944122
459,00
Artikelnummers
EAN:
0606449140491, 606449140491, 10606449140498
SKU:
RAX200-100EUS
Beschrijving
  • Wireless tot 1148 Mbit/s + 4804 Mbit/s (AC2600)
  • Tri-band (2.4 GHz / 5 GHz / 5 GHz)
  • 6-poorts Gigabit Ethernet switch
  • 8 antennes

Het nieuwe Wi-Fi-tijdperk leiden 6
De Nighthawk Tri-Band AX12 Wi-Fi 6-router wordt aangedreven door de nieuwste Wi-Fi 6 (802.11ax) -standaard in de branche met 4 keer grotere datacapaciteiten om meer apparaten in uw groeiende thuisnetwerk te verwerken. Razendsnelle gecombineerde wifi-snelheden tot 10,8 Gbps en een voor AX geoptimaliseerde 1,8 GHz quad-core processor zorgen voor slimme huisautomatisering, ultrasoepele 4K / 8K-streaming, gamen met lage latentie en meer. Multi-Gig 2.5G Ethernet-interface kan worden gebruikt voor bekabelde apparaten op LAN of voor snellere Multi-Gig-internetsnelheid. Bovendien versterken acht krachtige antennes op de router wifi-signalen voor een maximaal bereik en betrouwbare dekking.

Wi-Fi 6 - Klaar voor het slimme huis van vandaag en morgen
Maak kennis met Wi-Fi 6 - de nieuwste generatie WiFi die vier keer betere prestaties levert dan AC WiFi. Met innovatieve technologieën, zoals Orthogonal Frequency-Division Multiple-Access (OFDMA) en intelligente planning, levert i-Fi 6 een enorme boost in snelheid en totale capaciteit. De uitdagingen van moderne smarthome-eisen aangaan, dit nieuwe

Lees hier meer over Wifi 6 met Netgear!

Capaciteit
Wi-Fi 6 biedt u een verbeterde netwerkcapaciteit voor meer WiFi-apparaten. Beleef meer plezier met de ononderbroken 4K / 8K streamen, gamen en de slimme thuiservaring. Met MU-MIMO ondersteunt Wi-Fi 6 maximaal acht gelijktijdig streams voor het aantal gebruikers dat tegelijkertijd kan worden bediend in vergelijking met een AC-router. tandard van WiFi is klaar om meer apparaten te ondersteunen met een betere betrouwbaarheid en hogere snelheden.

Snelheid
Krijg ultrasnelle draadloze snelheden met meer verbindingen voor alle apparaten met minder opstoppingen. U krijgt verbluffende verbindingssnelheden van 1 Gbps of meer, 4K / 8K-streaming, & amp; VR / AR-gaming.

Bereik
Ervaar betrouwbare en sterkere wifi-dekking binnen en buiten voor al uw apparaten. Hoogwaardige antenne-as
op de router versterken wifi-signalen voor een maximaal bereik en betrouwbare dekking.

12-stream tri-band wifi
Twaalf ruimtelijke wifi-streams - acht streams van 5 GHz & amp; vier streams van 2,4 GHz - bieden vier keer de apaciteit van het apparaat in vergelijking met typische 2x2 WiFi. Dit resulteert in een aanzienlijk verbeterde netwerkcapaciteit die meerdere 4K / 8K-streaming, gamen met lage latentie en amp; nieuwe razendsnelle internetsnelheden.

Veelzijdige multi-gig internetondersteuning
Maximaliseer uw internetsnelheden tot 2,5 Gbps met nieuwe veelzijdige Ethernet-bekabelde verbindingen. Gebruikt voor LAN- of internetconnectiviteit, is het 2,5 keer de bekabelde snelheid van een typische gigabit-poort. Of voeg twee Ethernet-poorten samen voor een internetsnelheid tot 2 Gbps.

Krachtige quad-core 1,8 GHz-processor
Ultrasnelle processor voor vloeiendere 4K / 8K UHD-streaming, online / VR-gaming en een sterkere, betrouwbaardere wifi
ervaring. Deze krachtige processor is geoptimaliseerd voor AX en zorgt voor snelheid en prestaties voor nog meer slimme apparaten in huis en supersnelle toepassingen.

Gigibit WiFi naar mobiele apparaten
Geniet nog meer van streaming met ultrasnelle wifi-snelheden naar compatibele smartphones, laptops en meer. Maximaliseer uw
beschikbare internetsnelheden met ondersteuning voor linkaggregatie. Mogelijkheid om twee Gigabit LAN-poorten en twee Gigabit samen te voegen
WAN-poorten (configureerbaar).

4x4 multi-user MIMO met twee 5 GHz-banden
Met behulp van multi-user MIMO-technologie kunnen routers gegevens tegelijkertijd naar meerdere apparaten streamen. Dat betekent snellere downloads en vloeiendere streaming voor uw apparaten met 4 streams met elke 5G-band.

Orthogonal Frequency Division Multiple Access (OFDMA)
Door gebruik te maken van de OFDMA-functie van Wi-Fi 6, wordt het WiFi-verkeer veel efficiënter beheerd, aangezien gegevens gelijktijdig vanaf verschillende apparaten worden verzonden, in plaats van dat de gegevens van elk apparaat op zijn beurt wachten. Dit resulteert in een efficiënt gebruik van zendtijd, verminderde latentie en grotere bandbreedte om meer apparaten aan uw netwerk toe te voegen.

Ultrakrachtige AX-geoptimaliseerde quad-core processor
De Nighthawk Tri-Band AX12 Wi-Fi 6-router, aangedreven door een 64-bits 1,8 GHz quad-coreprocessor, is gebouwd voor prestaties op het allerhoogste niveau. De ultrasnelle processor zorgt ervoor dat de router naadloos data-intensieve applicaties zoals 4K / 8K UHD-videostreaming, VR / AR-gaming kan verwerken en een sterkere, betrouwbaardere wifi-ervaring kan bieden. Deze krachtige processor is geoptimaliseerd zodat AX intelligente, spontane beslissingen kan nemen om dataverkeer te plannen om het gebruik van de WiFi-bandbreedte te maximaliseren.

Bekroond industrieel ontwerp
Dit ontwerp van de Nighthawk Tri-Band AX12 Wi-Fi 6 Router-router van de volgende generatie verbergt acht (8) krachtige antennes onder de "vleugels". De antennes zijn optimaal gepositioneerd voor de beste wifi-prestaties en zorgen voor een sterke en betrouwbare wifi-dekking binnen en buiten.

Extra informatie
Beoordelingen ()
NETGEAR Nighthawk Tri-band router - AX12 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
NETGEAR Nighthawk Tri-band router - AX12


Laatst bekeken items