opc_loader
Merken
Recensies
Geen reviews

TP-LINK RE355 Wireless-AC1200 Range Extender

Artikelnr: 20735634

AC1200 Wi-Fi Range Extender

  • Uitbreiden van het Wi-Fi Netwerk voor ultieme prestaties
  • 300Mbps op de 2.4Ghz verbinding + 867Mbps on 5GHz verbinding geeft een totaal van 1200Mbps Wi-Fi snelheid waar Internet eerst niet reikte
  • 3 Verstelbare externe antennes bieden optimale Wi-Fi dekking en een betrouwbare verbinding
  • Gigabit Ethernetpoort werkt als een draadloze adapter om bedrade apparaten te verbinden met uw netwerk op gigabit snelheid
  • Intelligente signaallampjes helpen u om de beste locatie te vinden door de signaalsterkte te tonen, zodat u kunt genieten van een optimale Wi-Fi dekking
  • Werkt met elke Wi-Fi router of draadloos access point

Geef uw Wi-Fi dekking een boost tot 10,000m2*

Wordt u gek van de plekken in huis zonder Wi-Fi? 
De TP-LINK AC1200 Wi-Fi Range Extender verbindt draadloos met uw router, versterkt en breidt zijn signaal uit in gebieden die de router zelf niet kan bereiken. Het apparaat reduceert ook signaalstoring om een betrouwbare Wi-Fi dekking te garanderen in uw huis of kantoor.
*Maximaal uitgebreide Wi-Fi dekking is gebasseerd op testresultaten. Werkelijke Wi-Fi dekking kan variëren door verschillende omgevingen, bouwmaterialen en draadloze storingen.

Razendsnelle Wi-Fi, Voorzien van de Volgende Generatie AC

TP-LINK's RE355 komt met de volgende generatie 802.11ac Wi-Fi Technologie, welke 3 keer sneller is dan de standaard 802.11n snelheid. De RE355 levert hoge dual band Wi-Fi snelheden tot 1.2Gbps, wat zorgt voor een betrouwbare verbinding voor bandbreedte-intensieve taken zoals HD/4K streaming, vertragingsvrij gamen en het downloaden van grote bestanden.

Gelijktijdig Wi-Fi op 2.4GHz (300Mbps) en 5GHz (867Mbps)

De RE355 werkt op zowel de 2.4GHz en de 5GHz verbinding. Simpele taken zoals e-mails verzenden of op het web surfen kunnen door de 2.4GHz verbinding uitgevoerd worden terwijl bandbreedte-intensieve taken zoals online gamen of HD video streamen uitgevoerd kunnen worden door de 5GHz verbinding - allemaal tegelijk.

Gigabit Bedrade Snelheid

Een gigabit ethernetpoort verandert de extender in een draadloze bridge, zodat u een bedraad apparaat, zoals een Blu-ray speler, spelconsole, DVR of smart TV, kunt aansluiten op uw Wi-Fi netwerk.

Gemakkelijke Installatie met RE Knop & Snelle Plaatsing

De extender RE450 werkt met elke standaard draadloze router. Direct de RE450 verbinden met een router door de RE knop op de extender in te drukken gevolgd door de WPS knop van de router (wanneer beschikbaar). Eenmaal verbonden met een bestaande router, kan de RE450 naar een ideale plek geplaatst worden, zonder verdere configuraties uit te voeren.

Snelle positionering met intelligente signaal indicator

Het intelligente signaal lampje kan helpen om de beste locatie te vinden om uw extender te plaatsen.

Externe antennes methoge prestaties

Drie externe dual-band-antennes (3x 2dBi voor de 2,4Ghz en 3x 3dBi voor de 5Ghz) geven uw draadloze dekking en betrouwbaarheid een boost, zodat uw apparaten overal waar u netwerk reikt verbonden blijven.

Hoge Snelheidsmodus

Hoge snelheidsmodus maximaliseert totale prestatie door de bandbreedte van zowel de 5GHz en de 2.4GHz kanalen te combineren en hiermee een razendsnelle verbinding te creëren waarbij de ene verbinding data verstuurd en de andere data ontvangt.

69,00
x
Beschrijving

Merk:

TP-LINK

Productnummer:

20735634

Artikelnummer fabrikant:

RE355

Aansluitingen

Aantal antennes:

3

 

Beoordelingen (0)
TP-LINK RE355 Wireless-AC1200 Range Extender heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Nieuwe Artikelen
1.499,00 1.289,00
359,00
Laatst bekeken items