opc_loader


De computerspecialist bij u in de buurt! Reparatie in eigen technische dienst. 
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software. Onze nieuwe vakantiegeld actieflyer is uit :-)
  

EAP245 - Access Point

Artikelnr: 20810502
134,98
Artikelnummers
EAN:
6935364096663
SKU:
EAP245
Kenmerken
Beschrijving

1300 Mbit/s overdrachtssnelheid, Dual-band 2,4GHz / 5GHz, Inclusief PoE voeding en montagemateriaal, 3×3 11ac MIMO-technologie.

AC1750 Draadloze Dual Band Gigabit Access Point - Plafond Monteerbaar

  • Gelijktijdig 450Mbps op 2.4GHz en 1300Mbps op 5GHz wat een totaal van 1750Mbps aan Wi-Fi snelheid biedt.
  • Gratis EAP Controller Software staat beheerders toe om eenvoudig honderden EAP's te beheren.
  • Ondersteunt Power over Ethernet(802.3at) voor een eenvoudige en betaalbare installatie.
  • Captieve portal biedt een eenvoudige methode voor gast authenticatie.
  • Band Steering verplaatst dual band apparaten automatisch naar de bredere 5GHz verbinding voor snellere verbindingen.
  • Load balance verzekert grote aantallen gebruikers van stabiele netwerk ervaringen in zakelijke netwerken.


Superieure Wi-Fi snelheden met 3x3 11ac MIMO technologie

De laatste generatie 802.11ac Wi-Fi gecombineerd met geavanceerde 3x3 MIMO technologie verzekert u van superieureWi-Fi snelheden en dekking op de 2.4GHz en 5GHz draadloze verbindingen.


Eenvoudig voor gecentraliseerd beheer

Beheer en monitor eenvoudig honderden EAP's vanaf één locatie. De Auranet Controller software van TP-Link biedt een intuïtieve beheerinterface. Bedien en breng het volledige netwerk in kaart vanaf iedere aangesloten pc. Er zijn geen extra kosten aan verbonden en er is geen speciale training voor nodig. Het beheer van zakelijke wifi is nog nooit zo efficiënt en kosteneffectief geweest.


Efficiënte verificatie van gasten

Captive portal biedt een gemakkelijke methode voor verificatie van gasten op het wifi-netwerk doordat gebruikers eerst bepaalde handelingen moeten uitvoeren voordat ze toegang krijgen tot het netwerk. Met Captive Control kunt u verbindingen met uw netwerk beheersen door middel van een vouchersysteem en een aangepaste verificatiepagina waar u merkbeleving kunt bieden, kunt adverteren of kortingsbonnen beschikbaar kunt stellen.


Eenvoudig montagesysteem en PoE Flexibel in te zetten

Dankzij het lage profiel en het onderstel kunt u de EAP eenvoudig monteren op een muur of plafond en past deze goed bij de meeste interieurstijlen. EAP-apparaten ondersteunen ook Power over Ethernet (PoE) waardoor ze moeiteloos en flexibel in te zetten zijn.


Gebundelde wifi voor een zakelijke omgeving met meerdere gebruikers

De Auranet zakelijke 11ac wifi-oplossing is ontwikkeld om zwaar gebruik door meerdere gebruikers op grote schaal aan te kunnen zonder dat er problemen ontstaan zoals bij standaard routers en access points die bedoeld zijn voor thuisgebruik. Het is zeer geschikt voor gebruik in hotels, ontvangstruimtes, winkels, scholen en restaurants.

Extra informatie

Overdrachtssnelheid (max): 1300 Mbit/s, Netwerkstandaard: IEEE 802.11a,IEEE 802.11ac,IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11n,IEEE 802.1x, Frequentieband: 2.4GHz and 5GHz. Ondersteunde beveiligingsalgoritmen: 64-bit WEP,128-bit WEP,152-bit WEP,WPA,WPA-PSK,WPA2,WPA2-PSK. Soort antenne: Internal Omni, Versterking antenne (max): 4 dBi. Typisch stroomverbruik: 12,7 W. Plaatsing: Plafond, Muur, LED-indicatoren: Stroom, Bevestigingsmogelijkheid voor kabelslot: Kensington.

Beoordelingen ()
EAP245 - Access Point heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
EAP245 - Access Point


Laatst bekeken items