opc_loader


Onze winkel is weer open, ook voor reparaties en onderhoud. Contact ons!
Indien u liever hulp op afstand ontvangt, dat kan ook. Klik hier voor hulp op afstand.
  

Surface Pro Type Cover - Zwart

Artikelnr: 80048658
149,00
Artikelnummers
SKU:
FMM-00007
Verzendmethode
Post NL:
0,00
Levertijd:
1 - 2 dagen
Beschrijving
  • Van tablet naar laptop in een oogwenk
  • Groter trackpad voor precisiebesturing en -navigatie
  • Verbeterde magnetische stabiliteit
  • Verlicht toetsenbord
  • Compatibel met Surface Pro 3 en Surface Pro 4

Van tablet naar laptop in een handomdraai 
De volgende generatie Type Cover, gemaakt voor Surface Pro 4, biedt de meest geavanceerde Surface-typervaring ooit. Surface Pro 4 Type Cover voelt aan als een traditionele laptop en werkt ook zo. Het heeft een nieuw ontworpen mechanisch toetsenbord met optimale ruimte voor de toetsen voor snel en soepel typen, en een vergroot glazen trackpad voor nauwkeurige controle en navigatie. Als je de Surface Pro 4 Type Cover toevoegt aan je Surface Pro 4 heb je direct een zeer flexibele laptop in handen.

Volledige laptop-ervaring 
Surface Pro 4 Type Cover heeft een nieuw verbeterd ontwerp met toetsen die enigszins van elkaar afstaan, zodat de typervaring vertrouwder en efficiënter is, net als bij een traditionele laptop. De trackpad met twee knoppen is nu groter voor nauwkeurigere controle en navigatie.

Werken zoals je wilt
Het toetsenbord is stevig met verbeterde magnetische stabiliteit langs de vouw, zodat je het aan de juiste hoek kunt aanpassen en ermee op schoot, in het vliegtuig of aan je bureau kunt werken. Omdat het speciaal voor Surface is ontworpen, klikt de Surface Pro 4 Type Cover eenvoudig op zijn plaats. En zo wordt van je tablet in een handomdraai een laptop gemaakt.

Beschermend en productief
Vouw Surface Pro 4 Type Cover terug als een tijdschrift en je hebt een tablet met de Surface Pro 4. De toetsen worden uitgeschakeld als de cover wordt teruggevouwen om onbedoeld typen te vermijden. Als je de Surface Pro 4 Type Cover dichtklapt, over het scherm heen, functioneert de cover als een beschermingslaag die het scherm tegen stoten en krassen beschermt.

Maak het persoonlijk 
Surface Pro 4 Type Cover is gemaakt van eersteklas materialen en voelt zacht aan bij aanraking maar toch stevig en stil tijdens het typen. Het is beschikbaar in meerdere kleuren, zodat je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken. Kies uit zwart, rood, felrood, blauw, felblauw of groen-blauw. Daarnaast heeft de Surface Pro 4 Type Cover achtergrondverlichting, zodat je kunt blijven werken als het licht uitgaat.

Beoordelingen ()
Surface Pro Type Cover - Zwart heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Surface Pro Type Cover - Zwart


Laatst bekeken items