opc_loader


Dé computerspecialist bij u in de buurt! Reparatie in eigen technische dienst. 
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software.

  

Lenovo Smart Clock 2

Artikelnr: 80060018
99,98
Artikelnummers
SKU:
ZA970003SE
Beschrijving
  • 4 inch IPS-beeldscherm
  • Bluetooth 4.2
  • WiFi
  • Google Assistent

Beheer uw dag, de hele dag
Vanaf het moment dat u wakker wordt tot het moment dat u naar bed gaat, houdt de Lenovo Smart Clock 2 u georganiseerd. Stel herinneringen in en vraag Google om informatie. Controleer de tijd en bekijk foto's op het prachtige, aanpasbare 4" kleurenaanraakscherm. Bedien andere slimme apparaten in uw huis en luister naar muziek of podcasts via de naar voren gerichte luidsprekers van 3W.

Een dagelijkse assistent op uw nachtkastje
Laat uw Lenovo Smart Clock 2 uw dag organiseren met herinneringen en alarmen. Stel vragen, controleer het verkeer en het weer, luister naar nieuwsbriefings en meer - allemaal vanuit het comfort van uw slaapkamer. Vraag het eenvoudig aan Google. Bedien tot 50.000 compatibele apparaten met uw stem of aanraking. En omdat u de dempknop kunt uitschakelen en de klok geen camera heeft, is uw privacy gegarandeerd.

Luidere, scherpere geluiden
Met verbeterde naar voren gerichte luidsprekers levert de Smart Clock 2 betere, kamervullende audio in vergelijking met zijn voorganger. De luidsprekers zijn vakkundig afgesteld voor helderdere zang. En u kunt uitzenden naar andere speakers of slimme apparaten in uw hele huis.

Gemakkelijk zien wat u nodig hebt
Met zijn 4" kleurentouchscreen, de Smart Clock 2 geeft de tijd, weersinformatie en uw familiefoto's weer met een keuze aan aanpasbare klokken. Met zijn zacht aanvoelende stoffen bekleding in drie geweldige kleuren past hij perfect in elk interieur.

Kickstart uw dag, kom 's avonds tot rust
Begin uw dag beter en houd uw taken en planning bij. Vraag Google om uw volgende vergadertijd te controleren of wat muziek af te spelen terwijl u zich voorbereidt op de dag. Doe meer met een enkele opdracht met de "welterusten"-routine: doe de lichten uit, doe de deuren op slot en speel wat ontspannende witte ruis of muziek voor een geleide meditatie voordat je gaat slapen.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Lenovo Smart Clock 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Lenovo Smart Clock 2


Laatst bekeken items