opc_loader


De computerspecialist bij u in de buurt! Reparatie in eigen technische dienst. 
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software. Onze nieuwe actieflyer is uit :-)
  

S24R650FDU - 23,8 inch

Artikelnr: 20981532
219,98
Artikelnummers
SKU:
LS24R650FDUXEN
Kenmerken
Beschrijving
  • 23,8 inch
  • Full HD IPS beeldscherm (1920 x 1080)
  • 5 ms responstijd
  • 75Hz Verversingsfrequentie
  • Aansluitingen: 1x DisplayPort, 1x HDMI, 1x VGA

Minder bezel, volledige focus
Minimale bezel zorgt voor maximale concentratie. Het vrijwel randloze scherm toont u het volledige beeld en ziet er bijna zonder onderbrekingen uit bij gebruik in een opstelling met twee monitoren. Zie meer tegelijk zonder afleiding, en doorloop grotere delen van uw takenlijst tijdens de schermtijd.

Ware kleuren rondom
Nu kan het hele team perfect zien. Het IPS-paneel behoudt de levendigheid en helderheid van kleuren op elke centimeter van het scherm. Werk comfortabel op het productiviteitsverhogende brede scherm en zie overal nauwkeurige tinten en tinten vanaf 178 °, zonder kleurwassen.

Volledige connectiviteit
Zoveel manieren om verbinding te maken. Een volledige reeks poorten biedt u de volledige connectiviteit die u nodig hebt in de werkomgeving van vandaag. Sluit al uw apparaten aan, zoals laptops, desktops en tablets, en sluit uw USB-hub aan op de USB 3.0-poort voor eenvoudigere toegang tot kleine of persoonlijke elektronica.

Frisse ogen bereiken meer
Beschermde ogen blijven de hele shift gefocust. Geavanceerde oogcomforttechnologie vermindert vermoeidheid van de ogen voor verhoogde concentratie en hogere productiviteit. Flicker Free-technologie verwijdert continu vermoeiende en irritante schermflikkeringen, terwijl Eye Saver Mode de straling van blauw licht minimaliseert.

Afgestemd op uw gebruik
Superieur ontwerp voor het ultieme in alledaagse veelzijdigheid. De in hoogte verstelbare monitor kan worden gedraaid, gekanteld en gedraaid, zodat u uw werk op elke gewenste manier kunt zien. Het strakke en strakke ontwerp voegt een vleugje stijl toe aan uw kantoorinterieur en is VESA-compatibel voor eenvoudige installatie.

Energiebesparend scherm
Met de Smart Eco Saving-technologie wordt het energieverbruik tot 10% verlaagd, terwijl de beeldkwaliteit behouden blijft. Het past de helderheid van de zwarte delen van het scherm aan en past tegelijkertijd de RGB-versterkingswaarden aan, zodat het scherm er net zo helder uitziet als u zich herinnert.

Extra informatie
Beoordelingen ()
S24R650FDU - 23,8 inch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
S24R650FDU - 23,8 inch


Laatst bekeken items