opc_loader


Onze winkel is weer open, ook voor reparaties en onderhoud. Contact ons!
Voor hulp op afstand, klik hier voor installatie van de software.
  

LF24T350FHU - 24 inch

Artikelnr: 21057711
179,00
Artikelnummers
EAN:
8806090961892
SKU:
LF24T350FHRXEN
Kenmerken
Beschrijving
  • 24 inch
  • Full HD IPS beeldscherm (1920 x 1080)
  • 5 ms responstijd
  • 75Hz Verversingsfrequentie
  • Aansluitingen: VGA, HDMI

Alomvattend uitzicht
Minimalistisch design, maximale concentratie. Het 3-zijdige randloze scherm geeft elke werkomgeving een strakke en moderne uitstraling. In een opstelling met meerdere monitoren zijn de schermen naadloos uitgelijnd voor een vrijwel ononderbroken zicht zonder afleiding.

Bekijk het vanuit elke hoek
Ga overal zitten en beleef een volledige technicolor-ervaring. Het IPS-paneel behoudt de levendigheid en helderheid van kleuren op elke centimeter van het scherm. Zelfs op een scherm zien deze brede tinten en tinten er vanuit vrijwel elke hoek volledig accuraat uit, zonder kleurwassing.

Gesynchroniseerde actie
Superfluïde entertainmentervaring. AMD Radeon FreeSync ™ houdt de vernieuwingsfrequentie van uw monitor en grafische kaart synchroon om tearing van afbeeldingen te verminderen. Bekijk films en speel games zonder enige onderbreking. Zelfs snelle scènes zien er naadloos en vloeiend uit.

Naadloze, vloeiende beelden
Nu ziet de foto er onberispelijk uit. De verversingssnelheid van 75 Hz zorgt voor meer vloeiende scènes. Of je nu je favoriete tv-drama inhaalt, een video bekijkt of een game speelt, je entertainment heeft geen vertraging of ghosting-effect.

Meer gaming-kracht
Ideale game-instellingen geven je meteen een voorsprong. Krijg een optimaal kleur- en beeldcontrast om scènes levendiger te zien en vijanden te spotten die zich in het donker verbergen. Game Mode past elk spel aan om uw scherm te vullen met elk detail in beeld.

Superieure oogzorg
Bescherm uw ogen en doe meer. De geavanceerde oogcomforttechnologie vermindert de belasting van de ogen voor minder inspannend langdurig computergebruik. Flicker Free-technologie verwijdert continu vermoeiende en irritante schermflikkeringen, terwijl Eye Saver Mode uitgestraald blauw licht minimaliseert. Je ogen blijven langer fris.

Echte veelzijdigheid
Maak verbinding met meer. Met zowel HDMI- als D-sub-poorten kunnen meerdere apparaten rechtstreeks op uw monitor worden aangesloten voor volledige flexibiliteit. Nu is uw computeromgeving nog handiger met extra invoermogelijkheden.

Extra informatie
Beoordelingen ()
LF24T350FHU - 24 inch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
LF24T350FHU - 24 inch


Laatst bekeken items