opc_loader

Neem een kijkje in onze winkel!
PCD computers is specialist in verkoop en reparatie van laptops en computers.
Kom vooral langs in onze winkel op de Stationsstraat 87 in Waalwijk.


 

 

Lenovo Legion Y25g-30 - 24.5 inch

Artikelnr: 21175929
599,00 489,00 U bespaart: 18%
Artikelnummers
EAN:
0195713559256, 195713559256
SKU:
66CCGAC1EU
Beschrijving
  • 24,5 inch - G-Sync
  • Full HD IPS beeldscherm (1920 x 1080)
  • 1 ms responstijd
  • 360 Hz refresh rate
  • Aansluitingen: DisplayPort, 2x HDMI

Lenovo Legion Y25g-30 - 360 Hz

Het Lenovo Legion Y25g-30-gamingbeeldscherm biedt e-sport-spelers en professionele gamers een ongekend niveau van interactiviteit. Dit beeldscherm verlegt de grenzen met een vernieuwingsfrequentie van 360 Hz, momenteel de hoogste snelheid ter wereld, en een responstijd van 1 ms. De ingebouwde NVIDIA® G-SYNC®-technologie staat garant voor vloeiende beelden door de vernieuwingsfrequentie van het beeldscherm te synchroniseren met de grafische kaart van de pc en zo schermtearing, latentie en ghosting tot het minimum te beperken. Met de geïntegreerde NVIDIA® Latency Analyzer kunt u het beeldscherm afstellen voordat de game begint om zo de systeemlatentie te verminderen. De Legion Y25g-30 maakt gebruik van de IPS-schermtechnologie (In-Plane Switching), waardoor u verzekerd bent van een minimale kleurvervorming, zelfs bij een grote kijkhoek. Met een maximale helderheid van 400 cd/m2, HDR-decodering en een 99% sRGB-kleurengamma met Delta E<2 brengt dit beeldscherm je game tot leven met natuurgetrouwe effecten. U beschikt ook over uitgebreide ergonomische functies die u kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren, terwijl gecertificeerde oogbeschermingstechnologie blootstelling aan schadelijk blauw licht vermindert. Instelbare RGB-omgevingsverlichting verbetert de digitale sfeer. U kunt ook instellen dat de verlichting automatisch verandert op basis van de schermkleur, het geluidsvolume en de bewegingssnelheid van het toetsenbord en de muis. Met de geïnstalleerde Lenovo Artery-software van de Y25g-30 kunt u verschillende beeldscherminstellingen voor RGB-verlichting, framesnelheid en contrast toepassen. U kunt de grafische scherminterface eenvoudig aanpassen aan de meeste gamingscenario's en gebruikmaken van ingebouwde gamingtools, zodat u optimaal kunt gamen.

Ontworpen voor de overwinning

Het Lenovo Legion Y25g-30 gamingbeeldscherm is ontworpen voor de overwinning. De nieuwste NVIDIA® G-SYNC®-technologie,1,2 de NVIDIA® Reflex Analyzer, vernieuwingsfrequenties van 360 Hz en responstijd van 1 ms optimaliseren de gamingprestaties en minimaliseren de latentie, beeldschaduwen en schermtearing. Samen zorgen deze functies ervoor dat het beeldscherm vloeiend werkt. Het middelgrote, professionele beeldscherm van 24,5 inch heeft het ideale formaat om je e-sportstegenstanders voor te blijven: groot genoeg om de kleine details te zien, maar klein genoeg om binnen het kritische gezichtsveld van een speler te blijven.

Voor de ultieme controle

Pas je Y25g-30-gamingbeeldscherm aan je voorkeuren aan en zorg zo voor een concurrentievoordeel. Maak direct op het scherm snelle aanpassingen aan de prestatie-instellingen. Schakel in een oogwenk hele scenario's in. Gespecialiseerde tools zoals de vernieuwing van framerates, de taakplanner en gezondheidsherinneringen zorgen ervoor dat je op je best blijft spelen.

Ontdek gamen op de manier zoals het bedoeld was

En hoewel je misschien op digitale wijze schade toebrengt aan je tegenstanders, is het goed om te weten dat de technologie van TÜV Rheinland, die flikkering en schadelijk blauw licht vermindert, je beschermt tegen blauw licht, zelfs bij langdurig gebruik. Het 24,5-inch beeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 en IPS-paneltechnologie biedt scherpe beelden en natuurgetrouwe kleuren tot 178° verticaal en horizontaal. Geïntegreerde, ingebouwde luidsprekers van 2 x 3W leveren geluid van hoge kwaliteit. Ook kun je je RGB-omgevingsverlichting naar wens aanpassen. Je kunt ook instellen dat de verlichting automatisch verandert op basis van de schermkleur, het geluidsvolume en de snelheid van toetsenbord- en muisbewegingen. Met een ergonomische standaard kun je het beeldscherm hoger of lager zetten, kantelen en draaien om jouw speelstijl comfortabel te ondersteunen. Het beeldscherm heeft daarnaast een koptelefoonaansluiting. Maak verbinding met je pc via een HDMI 2.0- of DP 1.4-poort en sluit randapparatuur aan via een USB-hub en de drie ingebouwde USB Type-A-aansluitingen. Op de hub kun je ook de NVIDIA® Reflex Latency Analyzer aansluiten, waarmee je systeemprestaties kunt analyseren en verfijnen om systeemvertragingen te minimaliseren³. Het beeldscherm kan gegevens en tot 27 W stroom naar apparaten overdragen via een enkele USB Type-C5-kabel.

Extra informatie
Beoordelingen ()
Lenovo Legion Y25g-30 - 24.5 inch heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Lenovo Legion Y25g-30 - 24.5 inch


Laatst bekeken items